Μηχανές ΚαπνούΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΚΛΟΠΗΣ - ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΠΝΟΥ


Συσκευές Παραγωγής Καπνού, για την προστασία βιομηχανικών, επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων που χρήζουν προστασία αποτροπής συνεπεία διάρρηξης.  Τα συστήματα Παραγωγής Καπνού, έχουν σαν στόχο να προστατέψουν τον χώρο και την περιουσία σας με ένα τρόπο που μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτός.

Το σύστημα διώχνει τον ανεπιθύμητο από το χώρο σας σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα !!!
Πράγματι σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα η παραμονή του διαρρήκτη στο χώρο γίνεται από δύσκολη εώς αδύνατη αφού του σύστημα του στερεί τη βασική αίσθηση που είναι απαραίτητη για να κλέψει - την όραση.
Αρα "Κανείς δεν μπορεί να κλέψει κάτι που δεν βλέπει".

Από τη στιγμή που η συσκευή Concept ενεργοποιηθεί, ξεκινά και εκτοξεύει ένα ογκώδες σύννεφο λευκού καπνού το οποίο σύντομα γεμίζει όλο το χώρο.Ο καπνός καθιστά αδύνατη τη συνέχιση τον παράνομων εργασιών στο χώρο και οι διαρρήκτες σύντομα αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να βγουν από το χώρο όσο βρίσκουν ακόμα την έξοδο. Το σοκ δε είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι θα είχαν με τη σειρήνα ενός συναγερμού γιατί ο καπνός είναι κάτι μη αναμενόμενο.

Ο καπνός είναι απόλυτα ασφαλής. Έχει την ίδια σύσταση με τον καπνό που έχουμε συνηθίσει σε χώρους διασκέδασης με τη διαφορά ότι τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά από τα οποία παράγεται τον καθιστούν και εντελώς άοσμο. Η ταχύτατα με την οποία παράγεται ο καπνός φυσικά είναι τέτοια που να κατηγοριοποιεί το σύστημα ασφαλείας Concept σε μια ειδική κατηγορία συσκευών πολύ διαφορετικής τεχνολογίας από τις συσκευές που παράγονται για χώρους διασκέδασης.

Ειδικές διατάξεις ασφαλείας προστατεύουν από την ανεπιθύμητη ενεργοποίηση της συσκευής χωρίς λόγο με πολλαπλούς ελέγχους.

Τέλος οι ηλεκτρονικές είσοδοι και έξοδοι της συσκευής επιτρέπουν όχι μόνο την σύνδεση της σε οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού αλλά και την αυτόνομη λειτουργία.
Συσκευή Παραγωγής Καπνού Concept για Γραφείο, Κατάστημα, Αποθήκη, Κατοικίες.


Συσκευή Καπνού Concept CSS-900-230 ιδανική για Κατοικία για Γραφείο, Κατάστημα, Αποθήκες, Εξοχικές Κατοικίες. Μηχανή παραγωγής καπνού για αποτροπή κλοπής, παραγωγή 1000m3/λεπτό, εύκολη εγκατάσταση, λειτουργεί αυτόνομα ή σε συνδυασμό με σύστημα συναγερμού, δυνατότητα ελέγχου όλων των παραμέτρων λειτουργίας, σύστημα θέρμανσης υψηλής απόδοσης. Δ: 28.5(Y)x30(B)x26 cm, βάρος 20kg. Τιμή : 3.240,00 E.
Συσκευή Παραγωγής Καπνού RAPID-HP για Γραφείο, Κατάστημα, Αποθήκη, Κατοικίες.


Συσκευή Καπνού RAPID-HP ιδανική για Κατοικία για Γραφείο, Κατάστημα, Αποθήκες, Εξοχικές Κατοικίες. Μηχανή παραγωγής καπνού για αποτροπή κλοπής, παραγωγή 700m3/λεπτό, εύκολη εγκατάσταση, κατάλληλη για γραφεία και καταστήματα, λειτουργεί αυτόνομα ή σε συνδυασμό με σύστημα συναγερμού,Δ: 30(Y)x27(B)x32 cm, βάρος 20kg. Τιμή : 1.900,00 E.Συσκευή Παραγωγής Καπνού RAPID-ELM για Γραφείο, Κατάστημα, Αποθήκη, Κατοικίες.


Συσκευή Καπνού RAPID-ELM ιδανική για Κατοικία για Γραφείο, Κατάστημα, Αποθήκες, Εξοχικές Κατοικίες. Μηχανή παραγωγής καπνού για αποτροπή κλοπής, παραγωγή 300m3/λεπτό, εύκολη εγκατάσταση, κατάλληλη για μικρά γραφεία και καταστήματα, λειτουργεί αυτόνομα ή σε συνδυασμό με σύστημα συναγερμού,Δ: 33(Y)x12(B)x34 cm, βάρος 12kg. Τιμή : 1.400,00 E.ΚΙΤ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΠΝΟΥ CSS-SΒΚ.


ΚΙΤ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ CSS-900-230. Kit στερέωσης μηχανής παραγωγής καπνού Ε-Series από οροφή CSS-SΒΚ. Τιμή : 125,00 E.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΠΝΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.


ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΠΝΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ CSS-EXAGON. Επέκταση για σύνδεση μηχανής παραγωγής καπνού με συστήματα ασφαλείας και έλεγχο των λειτουργιών της. (χαμηλή στάθμη υγρού, δοκιμαστική λειτουργία, απομόνωση). Τιμή : 175,00 E.

ΥΓΡΟ 2,5l ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΠΝΟΥ CSS-900 FLUIDA 2,5


ΥΓΡΟ 2,5l ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΠΝΟΥ CSS-900 FLUIDA 2,5. Υγρό ειδικό για μηχανές παραγωγής καπνού CSS-900-230 (E-Series), για αποτροπή κλοπής δεν αφήνει κανένα κατάλοιπο σε πολύτιμα αντικείμενα, και ηλεκτρονικές συσκευές, 2.5l. Τιμή : 140,00 E.ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΠΝΟΥ RAPID-BLAD 500ml.


ΥΓΡΟ 500ml ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΠΝΟΥ RAPID-BLAD. Υγρό ειδικό για μηχανές παραγωγής καπνού Rapid, για αποτροπή κλοπής δεν αφήνει κανένα κατάλοιπο σε πολύτιμα αντικείμενα, και ηλεκτρονικές συσκευές, 500ml. Τιμή : 60,00 E.


ΦΩΣ STROBE ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΛΟΠΗΣ SF-2500.


ΦΩΣ STROBE ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΛΟΠΗΣ SF-2500. Στροβοσκοπικό φως που αυξάνει την αποτρεπτική επίδραση των μηχανών παραγωγής καπνού. Strobe Light 2500 W με δυνατότητα ρύθμισης αναλαμπών / Δευτερόλεπτο (1-12 Flash/sec), Έντασης φωτισμού / Αναλαμπή (Intensity/Flash). Δυνατότητα χειρισμού μέσω τηλεχειριστηρίου FL-01C. Τιμή : 110,00 E.