ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Συστήματα Ασφαλείας, Πρόσβασης, Πυρανίχνευσης, Επιτήρησης, Θυροτηλεόρασης, Αυτοματισμών. 


Συστήματα Συναγερμού για το Σπίτι, το Γραφείο, την Επιχείρηση, την Βιομηχανία.

Αναγνωρίζοντας τις νέες τάσεις στη σύγχρονη κατοικία και την επιχείρηση, σχεδιάζουμε, μελετάμε, εγκαθιστούμε ευέλικτες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμού, προσφέροντας ένα ενοποιημένο σύστημα, που καλύπτει όλο το φάσμα του αυτοματισμού των κατοικιών, των καταστημάτων και των επιχειρήσεων. 
Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά των Συστημάτων Ασφάλειας Ελέγχου και Πρόσβασης, Πυρανίχνευσης, Θυροτηλεοράσεων, Αυτοματισμών Gsm,Τηλεματικής, Προστασία Φωτοβολταικών Πάρκων, Έξυπνο Σπίτι, και καλύπτουμε ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων της Τηλεματικής. Μέσω των ολοκληρωμένων λύσεων που σας προσφέρουμε, καλύπτουμε όλες τις συνιστώσες που διασφαλίζουν την αποτελεσματική επόπτευση χώρων και αγαθών, παρέχοντας το απαραίτητο πλέγμα ασφαλείας.


Τηλεματικές Εφαρμογές & Υπηρεσίες
Σας προσφέρουμε ένα συνολικό πρόγραμμα  τηλεματικών εφαρμογών και υπηρεσιών, από το σχέδιο γνωμοδότησης μέχρι την εγκατάσταση. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία μας να διατηρεί τον έλεγχο και την ευελιξία σε κάθε εφαρμογή,  προσφέροντας στον πελάτη την αναμενόμενη υποστήριξη. Διαθέτουμε απολύτως αξιόπιστα προϊόντα, άριστη τεχνολογία μηχανημάτων και λογισμικού και έχουμε τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των συνεργατών μας. 
Οι λύσεις Συστημάτων Ασφαλείας που σας προτείνουμε απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών. Διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία ολοκλήρωσης και ομογενοποίησης των συστημάτων αυτών, παρέχοντας τελικά ευφυή συστήματα Ασφαλείας. Μέσω των προτεινόμενων ανά περίπτωση λύσεων επιτυγχάνεται: η ελαχιστοποίηση της συμμετοχής του ανθρώπινου παράγοντα στη λήψη αποφάσεων και η επιτάχυνση των απαραίτητων διαδικαστικών ενεργειών αντιμετώπισης κρίσεων.
 

Σωστή Εξυπηρέτηση. 

Τηλεφωνείτε, κλείνετε αμέσως ραντεβού με συνεργάτη μας για αυτοψία. Τόσο Απλά! Άψογη Τοποθέτηση και σεβασμός του χώρου σας. Η τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας προϋποθέτει εξειδικευμένες γνώσεις.
Συμβουλευτική υποστήριξη με επιτόπια μελέτη και αξιολόγηση από πλευράς ασφαλείας κάθε εγκατάστασης ώστε να προταθεί ο βέλτιστος και οικονομικά αποδοτικότερος συνδυασμός υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας. 


Παροχή, Εγκατάσταση και Συντήρηση των πλέον εξελιγμένων και αξιόπιστων συστημάτων ασφαλείας, από τις εταιρείες PARADOX, IDS, DSC, VISONIC, SIGMA, NAPCO, GENERAL ELECTRIC, DIGITAL VIDEO, ALEPH, BUNKER, SECURIDAD, OPTEX, GARRETT, SERVISION, HIKVISION, AVTECH, PANASONIC. 
Η Διορατική μελέτη και η σωστή υλοποίησή της, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος ασφαλείας. Ένα ακριβό σύστημα συναγερμού, που δεν είναι καλά σχεδιασμένο, είναι πιθανό την κρίσιμη στιγμή να αποκαλύψει τις εγγενείς αδυναμίες του, επιτρέποντας την παραβίαση του χώρου, που υποτίθεται ότι προστατεύει. Καθοριστικό ρόλο παίζει η σωστή χαρτογράφηση του χώρου, ώστε να εντοπιστούν τα αδύνατα σημεία και να προστατευτούν κατάλληλα. Κάθε εφαρμογή έχει τις δικές της απαιτήσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ακολουθείται η διαδικασία της τυποποιημένης εγκατάστασης ενός συστήματος συναγερμού, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες του χώρου.


Η Ασφάλεια Εγκαταστάσεων είναι μια ουσιαστική ανάγκη κάθε επιχείρησης η οποία απαιτεί επιτακτικά λύση, τόσο ως προς την επιτήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας της, όσο και ως προς την προστασία από μη εξουσιοδοτημένες επεμβάσεις τρίτων. Προκειμένου να αντιμετωπισθεί το σημαντικό αυτό ζήτημα για την εύρυθμη λειτουργία και επιβίωση ενός οργανισμού ή μίας επιχείρησης ή μίας κατοικίας πρέπει να υπάρχει ολοκληρωμένη προσέγγιση, θεώρηση και εκτίμηση του κινδύνου και στη συνέχεια θωράκιση με δέσμη μέτρων, διαδικασιών και φυσικά κατάλληλου εξοπλισμού. Στόχος είναι ο σχεδιασμός μίας λύσης Παρακολούθησης Χώρου που να εγγυάται τον πλήρη έλεγχο της φυλασσόμενης περιοχής και με γνώμονα την ελαχιστοποίηση του κόστους, ετσι ωστε το τελικό αποτέλεσμα να ειναι όφελος της επιχείρησης.


Προστασία Φωτοβολταικού Πάρκου
H ανάγκη προστασίας των φωτοβολταϊκών πάρκων είναι πλέον δεδομένη και όσοι επενδύουν σε μια τέτοια εγκατάσταση είναι λογικό να αναζητούν μία λύση ασφάλειας που θα είναι αποτελεσματική και παράλληλα οικονομική.
Τεχνολογικές εξελίξεις στην περιμετρική ασφάλεια
Τα συστήματα διασφάλισης της περιμέτρου σήμερα, οφείλουν να εκμεταλλεύονται στο μέγιστο βαθμό όλα τα πλεονεκτήματα που έρχονται ως αποτέλεσμα των τεχνολογικών εξελίξεων μέσα στα εργαστήρια των εταιρειών κατασκευής συστημάτων ασφαλείας .
Καθώς η οικονομική κρίση συνεχίζεται απτόητη και ενώ οι απειλές από τρομοκρατικές ή άλλες εγκληματικές ενέργειες γίνονται όλο και εντονότερες, η ανάγκη για τη δημιουργία αποτελεσματικών συστημάτων προστασίας εξωτερικών χώρων αυξάνει συνεχώς. Αναφερόμενοι σε προστασία εξωτερικού χώρου, είναι λογικό να προσανατολιζόμαστε αρχικά στη διασφάλιση της περιμετρικής γραμμής που περικλείει το συγκεκριμένο χώρο.
         
           

Ετικέτες : Τοποθέτηση συναγερμού, εγκατάσταση συναγερμού σπιτιού, τοποθέτηση πυρανίχνευσης, τοποθέτηση θυροτηλεόρασης, τοποθέτηση ασύρματου συναγερμού, τοποθέτηση κάμερας και καταγραφικού, εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας,