Εγκαταστάσεις - Service

Τοποθέτηση Συστημάτων Συναγερμού.

Εγκατάσταση συναγερμού - τί να προσέξω;

Η διορατική μελέτη και η σωστή υλοποίησή της, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός συστήματος ασφαλείας. Ένα ακριβό σύστημα συναγερμού, που δεν είναι καλά σχεδιασμένο, είναι πιθανό την κρίσιμη στιγμή να αποκαλύψει τις εγγενείς αδυναμίες του, επιτρέποντας την παραβίαση του χώρου, που υποτίθεται ότι προστατεύει. Καθοριστικό ρόλο παίζει η σωστή χαρτογράφηση του χώρου, ώστε να εντοπιστούν τα αδύνατα σημεία και να προστατευτούν κατάλληλα. Κάθε εφαρμογή έχει τις δικές της απαιτήσεις και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ακολουθείται η διαδικασία της τυποποιημένης εγκατάστασης ενός συστήματος συναγερμού, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες του χώρου. 

 

Σας προσφέρουμε μελέτη και τοποθέτηση συστημάτων συναγερμού χρησιμοποιώντας προϊόντα μεγάλων κατασκευαστικών οίκων αυτόνομα ή συνδεδεμένα με κέντρα λήψεως σημάτων. Παροχή, Εγκατάσταση και Συντήρηση των πλέον εξελιγμένων και αξιόπιστων συστημάτων ασφαλείας, από τις εταιρείες PARADOX, IDS, DSC, VISONIC, SIGMA, NAPCO, GENERAL ELECTRIC, DIGITAL VIDEO, ALEPH, BUNKER, SECURIDAD, OPTEX, GARRETT, SERVISION, HIKVISION, AVTECH, PANASONIC, που στηρίζουν τις λύσεις της G4 Alarm, προσφέροντας ευελιξία, αξιοπιστία και δυνατότητα επέκτασης όποτε αυτό χρειαστεί. 

 

 Αναγνωρίζοντας τις νέες τάσεις στη σύγχρονη κατοικία και την επιχείρηση, σχεδιάζουμε, μελετάμε, εγκαθιστούμε ευέλικτες ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας ένα ενοποιημένο σύστημα, που καλύπτει όλο το φάσμα του αυτοματισμού των καταστημάτων και των επιχειρήσεων. 

 

Η Εγκατάσταση και προγραμματισμός πλήρους συναγερμού καταστήματος και γραφείου, με καλωδίωση εως 100 m2 και 20Κμ χιλιομετρική απόσταση απο την Αθήνα, ειναι 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Σε περίπτωση που το σύστημα συναγερμού ειναι ημιτελές το κόστος τοποθέτησης ορίζεται σε 120 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Για μεγαλύτερες αποστάσεις ισχύει το μεταφορικό κόστος του τεχνικού και γίνεται κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη. 
Τοποθέτηση και προγραμματισμός πλήρους συναγερμού σε έτοιμη καλωδίωση εως 100 m2 για κατοικίες εντός Αττικής το κόστος ειναι 100 ευρώ πλέον ΦΠΑ. 
Τοποθέτηση και προγραμματισμός πλήρους συναγερμού σε έτοιμη καλωδίωση εως 70 m2 για κατοικίες εντός Αττικής το κόστος ειναι 80 ευρώ πλέον ΦΠΑ.
Εξυπηρετούμε πανελλαδικά κατόπιν συμφωνίας.

Επαγγελματικές Λύσεις Ασφαλείας για την Επιχείρηση, τον Επαγγελματία και τον Ιδιώτη.

Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε  μας