Συστήματα Επιτήρησης και Καταγραφής

Κλειστά  Κυκλώματα Καταγραφής CCTVΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ
Η χρήση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για την ανίχνευση του εγκλήματος και την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας αναγνωρίζεται, όλο και περισσότερο, ως ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος επιτήρησης κτηρίων, εγκαταστάσεων αλλά και ανοικτών χώρων.
Η G4 Alarm αναλαμβάνει την παροχή συστημάτων CCTV, που καλύπτουν όλους τους τύπους ιδιοκτησίας: οικίες, γραφεία, επιχειρήσεων, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ενός συστήματος Επιτήρησης  και  Καταγραφής CCTV σε μία εγκατάσταση για μία επιχείρηση ή έναν Οργανισμό απαιτεί μεθοδολογική και προσεκτική ανάλυση.
Η ανάλυση και μελέτη μιας εγκατάστασης είναι απαραίτητη πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος CCTV, γιατί είναι αυτή που θα αποκαλύψει τα προβλήματα ασφαλείας με ένα μεθοδολογικό τρόπο και όχι ως αποτέλεσμα ενός έκτακτου γεγονότος. 
Γίνεται μελέτη του χώρου, επισημαίνονται οι ανάγκες του πελάτη (οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν: προσδιορισμό και αναγνώριση ατόμων ή οχημάτων, έλεγχο προσωπικού και επισκεπτών, παρατήρηση μετακινήσεων, καταγραφή δραστηριοτήτων, ανάλυση παραγωγικότητας) και στη συνέχεια προτείνεται ο κατάλληλος συνδυασμός συστημάτων. Περιμετρική οπτική επιτήρηση

Η Περιμετρική Προστασία Επιτήρησης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εφαρμογές στο χώρο της ασφάλειας, που υλοποιείται με την εγκατάσταση ενός συνδυασμού συστημάτων ελέγχου και διασφάλισης των ορίων που περικλείουν τις υποδομές οι οποίες πρέπει να προστατευτούν, με σκοπό την αποτροπή από παράνομες εισβολές.
Το πιο σημαντικό κριτήριο, στη σχεδίαση ενός συστήματος περιμετρικής προστασίας, είναι να μπορεί να ενημερώνει έγκαιρα και με αξιοπιστία το προσωπικό ασφαλείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε προσπάθεια παραβίασης και εισβολής στην επιτηρούμενη περιοχή.
Αναπόσπαστο στοιχείο ενός περιμετρικού συστήματος προστασίας, είναι και η εγκατάσταση συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, που επιτρέπει την οπτική επιτήρηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΕ ΚΑΜΕΡΕΣ & ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ  

 ΠΑΚΕΤΟ CV-1104 + 4x BULLET CV-1678BCM


 Πακέτο CV-1108 + 4X1630 + 2X1678  1xCV-1108 +4x BULLET CV-1630BCM - VARIFOCAL + 2x BULLET CV-1678BCMhttp://g4alarm.blogspot.gr/2016/04/5.html#.VxPvrE9GRyw

 

 

 Σύστημα Καταγραφής Πακ 6

 Πακέτο CV-5104 + 2XAHD502B + 2XAHD501D

http://g4alarm.blogspot.gr/2016/04/6.html#.VyErkzFGRyw

 

  

Πωλείται Δικτυακό Καταγραφικό 16 καναλιών με CD recorder, σκληρό δίσκο 350MB και τηλεχειριστήριο σε αρίστη κατάσταση, τιμή 150 ευρώ.
http://g4alarm.blogspot.gr/2016/05/dvr-avtech-avd717c-rw.html#.V0xSSiFGRvk

 

 

Μάθετε πώς επιλέγουμε Αναλογική Κάμερα.


  • CCD και CMOS: Είναι το αισθητήριο όργανο όρασης της κάμερας. Χάριν συντομίας, τον λέμε απλά αισθητήρα. Στην επιφάνειά του αποτυπώνεται η εικόνα στην οποία εστιάζει ο φακός της κάμερας.
  • Εστιακό Μήκος: Είναι η απόσταση, σε χιλιοστά (mm), μεταξύ του κέντρου το φακού και του αισθητήρα. Όσο μικρότερο το εστιακό μήκος του φακού, τόσο ευρύτερη η γωνία θέασης (και αντίστροφα). Στην πράξη, λιγότερο ασχολούμαστε με το εστιακό μήκος και περισσότερο με το εύρος γωνίας.
  • Εύρος Γωνίας: Είναι το οπτικό πεδίο της κάμερας σε μοίρες.
  • TVL (TV Lines): Είναι η οριζόντια ανάλυση του αισθητήρα της κάμερας. Ο όρος συνήθως, χρησιμοποιείται στις αναλογικές κάμερες. Από 600 TVL και πάνω θεωρείται υψηλή ανάλυση.
  • LUX: Είναι η ευαισθησία του αισθητήρα της κάμερας σε χαμηλό φωτισμό. Για παράδειγμα, σε μια νύχτα με πανσέληνο έχουμε λιγότερο από 0,5 lux. Άρα χωρίς τεχνητό φωτισμό, θα έπρεπε να έχουμε έναν αισθητήρα με μεγαλύτερη ευαισθησία (< 0,3 lux) για να μπορέσουμε να διακρίνουμε κάτι. Πρακτικά όμως, το πρόβλημα αυτό λύνεται με τεχνητό φωτισμό, που συνήθως είναι υπέρυθρος.
  • Υπέρυθρα Led: Είναι λυχνίες που συνήθως βρίσκονται περιμετρικά του φακού της κάμερας και εκπέμπουν υπέρυθρο φως, φωτίζοντας το σημείο που εστιάζει η κάμερα. Το φως αυτό δεν είναι ορατό από ανθρώπινο μάτι, αλλά ο αισθητήρας της κάμερας μπορεί να το δει καθαρά. Η απεικόνιση είναι μαυρόασπρη, αλλά σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακό να βλέπεις σε απόλυτο σκοτάδι.
  • PTZ (Pan, Tilt, Zoom): Μια κάμερα αυτού του τύπου έχει τη δυνατότητα να περιστρέφεται αλλά και να μεγεθύνει το σημείο ενδιαφέροντος (zoom) με τηλεχειρισμό.
Ετικέτες:καταγραφικα τιμες, Καταγραφικά Με Κάμερες, Συσκευές καταγραφής, Set Καταγραφικά Με Κάμερες, Κάμερες παρακολούθησης, Κάμερες Ασφαλείας υψηλής ανάλυσης, Παρακολούθηση καμερών από απόσταση, καταγραφικά dvr, Υβριδικό δικτυακό καταγραφικό, Δικτυακά DVR, καταγραφικό για κάμερες, Καταγραφικό Επιτήρησης, dvr standalone, dvr δικτυακό, dvr καταγραφέας h264, καταγραφικα καμερες, καταγραφικο dvr 4 καμερων, καταγραφικο dvr 8 καμερων, καταγραφικα dvr camvision, καταγραφικο dvr camvision cv-1104, καταγραφικο dvr camvision cv-1108, Συστήματα παρακολούθησης καταγραφής εικόνας και ήχου, καμερες επιτήρησης, καμερες καταγραφής, καταγραφικό επιτήρησης χώρων, καταγραφικό 8 καναλιών, καταγραφικό 4 καναλιών, συμπίεση Η.264, Αναλογικά Καταγραφικά, Βρες την καλύτερη τιμή σε Καταγραφικά, Υβριδικό Καταγραφικό, Ψηφιακό Καταγραφικό 4 καναλιών, Υβριδικό σύστημα καταγραφής H.264, Καταγραφικό DVR 16 κανάλια, Σέτ Πλήρες με AHD Καταγραφικό DVR Υβριδικό (Hybrid) 8 καναλιών δικτυακό H.264, Δικτυακό καταγραφικό 8 καναλιών FULL D1 /960H real time, ΣΥΣΤΗΜΑ παρακολούθησης, Κάμερες Ασφαλείας & Καταγραφικά, καταγραφικά cctv, D1 καταγραφικά, καταγραφικά καταγραφής ήχου και εικόνας, Ψηφιακά καταγραφικά AHD, Ψηφιακά καταγραφικά 960h, CCTV κάμερες, Καταγραφικό CCTV, Συστήματα Παρακολούθησης,
ADF Sites

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.