Συναγερμός Σπιτιού IDS Πακέτο 5

ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ  ΤΙΜΗ 500 Ε.
Οικονομικός Συναγερμός Ids  για Κατοικία και Εξοχικό σε προσιτή τιμή. 

Η καλύτερη επιλογή Συναγερμού για την ασφάλειά σας.Έλεγχος του Συναγερμού από απόσταση.
Οπλίστε και Αφοπλίστε τον συναγερμό απο το κινητό σας, με ελληνικές φωνητικές εντολές εύκολα και γρήγορα.
Ιδανική λύση για χώρους σπιτιού και γραφείων. Με 8 ζώνες καλύπτει τις ανάγκες μικρομεσαίων χώρων (έως 100τ.μ.) και ασφαλίζει τον χώρο σας με αξιοπιστία μιά για πάντα... 
Ασφάλεια και αυτοματισμός με φωνητική κλήση μέσω τηλεφώνου.
Ελέγξτε το συναγερμό σας από απόσταση και επωφεληθείτε από τους αυτοματισμούς που σας δίνει η IDS X8.


Συναγερμός Ασφαλείας IDS X8 ιδανικός για Κατοικία και Εξοχικό 70-100 m2.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS
Συναγερμός Ασφαλείας IDS X8 ιδανικός για Κατοικία και Εξοχικό 70-100 m2. 
Το Σύστημα Συναγερμού με Κεντρική μονάδα IDSΧ8 8 ζωνών, με Πληκτρολόγιο LCD CURVE, με ιταλική καλαίσθητη εξωτερική Σειρήνα με 12 Led και τηλεφωνητή IDS-X8 VOICE MODULE με ελληνικές φωνητικές εντολές αναφοράς συμβάντων και έλεγχο της κατάστασης του συναγερμού απο κινητό, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια της κατοικίας η του καταστήματος σας. Ο Συναγερμός εχει επίσης την δυνατότητα σύνδεσης με το κέντρο λήψης σημάτων για άμεση ενημέρωση έτσι ώστε να αποτρέπουν κάθε απόπειρα παραβίασης. Για την εσωτερική προστασία του χώρου αναλαμβάνουν 2 υπέρυθροι ανιχνευτές κίνησης Patrol GSN, υψηλής ευαισθησίας με μεγάλη ακρίβεια στον εντοπισμό παράνομων εισβολών. Για την περιμετρική κάλυψη στις πόρτες αναλαμβάνουν 10 μαγνητικές επαφές. 1 Ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων PATROL GSN εξασφαλίζει την προστασία στα τζάμια (πόρτες παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων). Πρόκειται για μια ιδανική πρόταση με μεγάλη αξιοπιστία, και ενδύκνειται για σπίτια, γραφεία και καταστήματα.

Ασφάλεια και Κτηριακός Αυτοματισμός σε μια Μονάδα.
Με προηγμένες λειτουργίες και καινοτομική σχεδίαση το σύστημα διακρίνεται για τα επίπεδα ασφάλειας που προσφέρει και την απλότητα χρήσης που επιτρέπει τη διαχείριση τοπικά μέσω πληκτρολογίου ή από απόσταση μέσω κινητού.Το Σέτ αποτελείται απο 

1 Κεντρικό πίνακα IDS Χ8 (8 ζωνών) με μετασχηματιστή, 
1 Πληκτρολόγιο LCD IDS-X16  CURVE
1 Αυτόνομη Εξωτερική Σειρήνα 3700V 120dB, με 12Led υψηλής φωτεινότητας,

1 Εσωτερική Σειρήνα 92dB, 
2 Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες, 12V/7Ah - 12V/1,3Ah,
2 Ανιχνευτές Κίνησης PATROL 701 PIR-PET με ειδικό Ψηφιακό Ανιχνευτή εσωτερικού χώρου διπλού πυροηλεκτρικού αισθητήρα, Κατασκευή Ισραήλ,
10 Μαγνητικές Επαφές IS-6561, 
1 Ανιχνευτή θραύσης κρυστάλλων PATROL 501, 
1 τηλεφωνητή IDS-X8 VOICE MODULE για έλεγχο της κατάστασης του συναγερμού με ενεργοποίηση - απενεργοποίηση του συστήματος συναγερμού με δυνατότητα παράκαμψης ζωνών με δυνατότητα διαβάσματος της μνήμης του συναγερμού και Ενημέρωση του χρήστη σε περίπτωση συναγερμού. 


 • Εγγύηση 5 χρόνια, 
 • Επίπεδο Ασφαλείας : Grade 2.
 • Πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο EN 50131-1 Grade 2. 
 • Πιστοποίηση CE και RoHS 2002/95/EC. 
 • Πιστοποίηση Β-BBB3 6ου επιπέδου • IPC 1610 D. 
 • Ποιoτική Κατασκευή. Ιδιαίτερη προσοχή στην αντικεραυνική προστασία και στην αντοχή του συναγερμού σε καιρικές συνθήκες. 

Τιμή 500 ευρώ και Δωρεάν τοποθέτηση*
* Η τοποθέτηση του συναγερμού ισχύει μόνο σε προεγκατάσταση καλωδίωσης.

Συνδυάστε ένα Σύστημα Συναγερμού, υψηλής ποιότητας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά. 


Συστήματα Συναγερμού IDS με στόχο την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ IDS
ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ IDS Voice Module - Έλεγχος συναγερμού από απόσταση. 
Ελέγξτε τον συναγερμό σας από απόσταση, με φωνητική κλήση. Έτσι απλά.
Έλεγχος των ηλεκτρικών συσκευών.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τηλεφωνητης αναφοράς συμβάντων.
Τηλεφωνητής με Ελληνικές Φωνητικές Οδηγίες.
Πλακέτα επεκτάσης VOICE για χειρισμό του συστήματος από τον τελικό χρήστη μέσω τηλεφωνικής γραμμής με ελληνικές φωνητικές εντολές.
 • Όπλιση / Αφόπλιση ON-OFF.
 • Παράκαμψη ζωνών.
 • Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση PGM.
 • Έλεγχος μνήμης συναγερμού.
 • Έλεγχος κατάστασης συναγερμού.
 • Αφόπλιση της σειρήνας. 
Τιμή 500 ευρώ και Δωρεάν τοποθέτηση*
* Η τοποθέτηση του συναγερμού ισχύει μόνο σε προεγκατάσταση καλωδίωσης.

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ
IDS 30 χρόνια κατασκευάστρια εταιρεία. Η κατασκευαστική εταιρεία συναγερμών IDS, είναι ένα από τα κορυφαία εργοστάσια που αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα συστημάτων ασφαλείας 30 χρόνια.
Για την Ασφάλεια σας επιλέξτε Επώνυμους Συναγερμούς σε προσιτές τιμές.
Στόχος μας να σας προμηθεύσουμε επώνυμα προιόντα σε πολύ καλές τιμές, με την ασφάλεια και συνέπεια της G4 Alarm.

 
Ολες οι επιλογές των Προσφορών IDS έγιναν με γνώμωνα τη χαμηλή τιμή αλλά και την αξιοπιστία των συσκευών που απαρτίζουν τα συστήματα συναγερμού. 
Καλό ειναι να γνωρίζουμε οτι η επιλογή των συσκευών καθώς η διορατική μελέτη και η σωστή υλοποίησή της, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Ασφαλείας. 
Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας σε ότι αφορά την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών μας.  
Ολες οι συσκευές καλύπτονται απο 5ετή εγγύηση και στην τοποθέτηση των συστημάτων συναγερμού απο τους τεχνικούς μας, σας παρέχουμε 10ετή εγγύηση τοποθέτησης σωστής λειτουργίας. 


http://g4alarm.blogspot.gr/2015/01/ids_17.html#.VV7EQlJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-1.html#.VV7DFVJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-2.html#.VV7EDFJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-5.html#.VV7DwlJGRyw

  Προσφορά Αντικατάσταση Συναγερμού με Συναγερμό IDS

συναγερμοί σπιτιών τιμές, Συναγερμοί IDS τιμές, Συναγερμοί σπιτιού, synagermos spitiou, Συναγερμοι σπιτιων σε οικονομικές τιμές, προσφορές συναγερμοί κατοικιών, Συστηματα συναγερμου, συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου, συναγερμος κατοικιων, Προσφορές Συναγερμών για Σπίτια και Επιχειρήσεις, Πλήρη πακέτα με εγκατάσταση ή χωρίς εγκατάσταση, Ασύρματοι και ενσύρματοι συναγερμοί, Συστηματα συναγερμου συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου κατοικιων, Συστήματα συναγερμού για το σπίτι Ειδικές προσφορές,Πιστοποιημένα συστήματα συναγερμού κτιρίων, home alarm, synagermoi, systimata asfaleias,Πλήρες πακέτο IDS, Ενσύρματος συναγερμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας, Συνεχής υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς,Συναγερμοί σπιτιών, Βρες τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία Συναγερμοί σπιτιού,, synagermoi,sunagermos,Synagermos spition, systimata asfalias,Συστήματα Συναγερμού Paradox,IDS,Dsc,Sigma,Napco, Optex,Visonic,συναγερμοι για Σπίτια, συναγερμοι Γραφείων,συναγερμοι Καταστημάτων,συναγερμοι Επιχειρήσεων,


ADF Sites

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.