Συναγερμός Σπιτιού IDS Πακέτο 3

ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS  ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΙΜΗ 370 Ε.
Οικονομικός Συναγερμός Ids X8 για Κατάστημα, Γραφείο και Σπίτι σε προσιτή τιμή.


Η ασφαλής λύση για μικρομεσαίους χώρους.


Έλεγχος του Συναγερμού από απόσταση.
Οπλίστε και Αφοπλίστε τον συναγερμό απο το κινητό σας, με ελληνικές φωνητικές εντολές εύκολα και γρήγορα.Ιδανική λύση για χώρους καταστημάτων και γραφείων. Με 8 ζώνες καλύπτει τις ανάγκες μικρομεσαίων χώρων (έως 70τ.μ.) και ασφαλίζει τον χώρο σας με αξιοπιστία μιά για πάντα...
Ασφάλεια και αυτοματισμός με φωνητική κλήση μέσω τηλεφώνου.
Ελέγξτε το συναγερμό σας από απόσταση και επωφεληθείτε από τους αυτοματισμούς που σας δίνει η IDS X8.
Επενδύστε σε ένα εγγυημένο σύστημα συναγερμού για το γραφείο η το κατάστημα σας σχεδιασμένο προσεκτικά, πάνω στις δικές σας ανάγκες, που να αποτελεί αξιόπιστη λύση για την ασφάλειά σας.

Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατάστημα και Γραφείο 70 m2.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS
Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατάστημα και Γραφείο 70 m2. 
Το Σύστημα Συναγερμού με Κεντρική μονάδα IDSΧ8 8 ζωνών, με Πληκτρολόγιο LED 8 ζωνών και τηλεφωνητή IDS-X8 VOICE MODULE με ελληνικές φωνητικές εντολές αναφοράς συμβάντων και έλεγχο της κατάστασης του συναγερμού απο κινητό, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για την ασφάλεια της κατοικίας σας. Ο Συναγερμός εχει επίσης την δυνατότητα σύνδεσης με το κέντρο λήψης σημάτων για άμεση ενημέρωση έτσι ώστε να αποτρέπουν κάθε απόπειρα παραβίασης. Για την εσωτερική προστασία του χώρου αναλαμβάνουν 2 υπέρυθροι ανιχνευτές κίνησης Patrol GSN, υψηλής ευαισθησίας με μεγάλη ακρίβεια στον εντοπισμό παράνομων εισβολών. Για την περιμετρική κάλυψη στις πόρτες  αναλαμβάνουν 2 μαγνητικές επαφές. 1 Ανιχνευτής θραύσης κρυστάλλων PATROL GSN εξασφαλίζει την προστασία στα τζάμια (πόρτες και παράθυρα). Πρόκειται για μια πρόταση με μεγάλη αξιοπιστία, και αποτελεί καλή επιλογή για σπίτια, γραφεία και καταστήματα. 

 

Το Σέτ αποτελείται απο 
1 Κεντρικό πίνακα IDS Χ8 (8 ζωνών) με μετασχηματιστή, 
1 Πληκτρολόγιο LED Χ8 8 ζωνών,  
1Αυτόνομη Εξωτερική Σειρήνα EAS-191 118dB, με 2 Led και Flash,
1 Εσωτερική Σειρήνα 92dB,
2 Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες, 12V/7Ah + 12V/1,3Ah,
2 Ανιχνευτές Κίνησης PATROL 701 PIR-PET με ειδικό Ψηφιακό Ανιχνευτή εσωτερικού χώρου διπλού πυροηλεκτρικού αισθητήρα, Κατασκευή Ισραήλ,
2 Μαγνητικές Επαφές IS-6561, 
1 Ανιχνευτή θραύσης κρυστάλλων PATROL 501, 
1 τηλεφωνητή IDS-X8 VOICE MODULE για έλεγχο της κατάστασης του συναγερμού με ενεργοποίηση - απενεργοποίηση του συστήματος συναγερμού με δυνατότητα παράκαμψης ζωνών με δυνατότητα διαβάσματος της μνήμης του συναγερμού και Ενημέρωση του χρήστη σε περίπτωση συναγερμού. 

 • Εγγύηση 5 χρόνια, 
 • Επίπεδο Ασφαλείας : Grade 2.
 • Πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο EN 50131-1 Grade 2. 
 • Πιστοποίηση CE και RoHS 2002/95/EC. 
 • Πιστοποίηση Β-BBB3 6ου επιπέδου • IPC 1610 D. 
 • Ποιoτική Κατασκευή. Ιδιαίτερη προσοχή στην αντικεραυνική προστασία και στην αντοχή του συναγερμού σε καιρικές συνθήκες. 

Τιμή : 370 E

Στην τιμή περιλαμβάνεται και τοποθέτηση του συναγερμού. Η προσφορά αναφέρεται σε κατοικίες με έτοιμη καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με επιπλέον κόστος. 


Συνδυάστε ένα Σύστημα Συναγερμού, υψηλής ποιότητας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά. 


Συστήματα Συναγερμού IDS με στόχο την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.

 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ IDS

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ IDS Voice Module - Έλεγχος συναγερμού από απόσταση. 
Ελέγξτε τον συναγερμό σας από απόσταση, με φωνητική κλήση. Έτσι απλά.
Έλεγχος των ηλεκτρικών συσκευών.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τηλεφωνητης αναφοράς συμβάντων.
Τηλεφωνητής με Ελληνικές Φωνητικές Οδηγίες.
Πλακέτα επεκτάσης VOICE για χειρισμό του συστήματος από τον τελικό χρήστη μέσω τηλεφωνικής γραμμής με ελληνικές φωνητικές εντολές.
 • Όπλιση / Αφόπλιση ON-OFF.
 • Παράκαμψη ζωνών.
 • Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση PGM.
 • Έλεγχος μνήμης συναγερμού.
 • Έλεγχος κατάστασης συναγερμού.
 • Αφόπλιση της σειρήνας.
Τιμή : 370 E

Η καλύτερη επιλογή Συναγερμού για την ασφάλειά σας.
 

Αξιοπιστία  //  Ποιότητα  //  Καινοτομία


IDS 30 χρόνια κατασκευάστρια εταιρεία. Η κατασκευαστική εταιρεία συναγερμών IDS, είναι ένα από τα κορυφαία εργοστάσια που αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα συστημάτων ασφαλείας 30 χρόνια.
Για την Ασφάλεια σας επιλέξτε Επώνυμους Συναγερμούς σε προσιτές τιμές.
Στόχος μας να σας προμηθεύσουμε επώνυμα προιόντα σε πολύ καλές τιμές, με την ασφάλεια και συνέπεια της G4 Alarm.
Επαγγελματικές Λύσεις Ασφάλειας για την Επιχείρηση, τον Επαγγελματία και τον Ιδιώτη. Ολες οι επιλογές των Προσφορών IDS έγιναν με γνώμωνα τη χαμηλή τιμή αλλά και την αξιοπιστία των συσκευών που απαρτίζουν τα συστήματα συναγερμού. 
Καλό ειναι να γνωρίζουμε οτι η επιλογή των συσκευών καθώς η διορατική μελέτη και η σωστή υλοποίησή της, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Ασφαλείας.
Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας σε ότι αφορά την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών μας. 
Ολες οι συσκευές καλύπτονται απο 5ετή εγγύηση και στην τοποθέτηση των συστημάτων συναγερμού απο τους τεχνικούς μας, σας παρέχουμε 10ετή εγγύηση τοποθέτησης σωστής λειτουργίας.


http://g4alarm.blogspot.gr/2015/01/ids_17.html#.VV7EQlJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-1.html#.VV7DFVJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-2.html#.VV7EDFJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-5.html#.VV7DwlJGRyw 

 Προσφορά Αντικατάσταση Συναγερμού με Συναγερμό IDS


συναγερμοί σπιτιών τιμές, Συναγερμοί IDS τιμές, Συναγερμοί σπιτιού, synagermos spitiou, Συναγερμοι σπιτιων σε οικονομικές τιμές, προσφορές συναγερμοί κατοικιών, Συστηματα συναγερμου, συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου, συναγερμος κατοικιων, Προσφορές Συναγερμών για Σπίτια και Επιχειρήσεις, Πλήρη πακέτα με εγκατάσταση ή χωρίς εγκατάσταση, Ασύρματοι και ενσύρματοι συναγερμοί, Συστηματα συναγερμου συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου κατοικιων, Συστήματα συναγερμού για το σπίτι Ειδικές προσφορές,Πιστοποιημένα συστήματα συναγερμού κτιρίων, home alarm, synagermoi, systimata asfaleias,Πλήρες πακέτο IDS, Ενσύρματος συναγερμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας, Συνεχής υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς,Συναγερμοί σπιτιών, Βρες τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία Συναγερμοί σπιτιού,, synagermoi,sunagermos,Synagermos spition, systimata asfalias,Συστήματα Συναγερμού Paradox,IDS,Dsc,Sigma,Napco, Optex,Visonic,συναγερμοι για Σπίτια, συναγερμοι Γραφείων,συναγερμοι Καταστημάτων,συναγερμοι Επιχειρήσεων,ADF Sites

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.