Συναγερμός Σπιτιού IDS Πακέτο 2

ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΠΑΚΕΤΟ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ  ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΙΜΗ 350 Ε.
Οικονομικός Συναγερμός Ids 805 για Κατοικίες και Γραφεία σε προσιτή τιμή.


Ιδανική οικονομική λύση για χώρους σπιτιών και γραφείων. 

 
 Η καλύτερη οικονομική επιλογή Συναγερμού για την ασφάλειά σας.

Η Κεντρική του μονάδα του IDS-805 διαθέτει 8 ζώνες και Πληκτρολόγιο LED 8 ζωνών, καλύπτει τις ανάγκες μικρομεσαίων χώρων. Ο Συναγερμός εχει την δυνατότητα σύνδεσης με το κέντρο λήψης σημάτων για άμεση ενημέρωση έτσι ώστε να αποτρέπουν κάθε απόπειρα παραβίασης. Για την εσωτερική προστασία της κατοικίας αναλαμβάνουν 4 υπέρυθροι ανιχνευτές κίνησης Patrol GSN, υψηλής ευαισθησίας με μεγάλη ακρίβεια στον εντοπισμό παράνομων εισβολών. Για την περιμετρική κάλυψη στις πόρτες και τα παράθυρα αναλαμβάνουν 10 μαγνητικές επαφές. Προτείνεται για τους χώρους σπιτιού καθώς και για επαγγελματικούς χώρους-γραφεία.
Επενδύστε σε ένα εγγυημένο σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας σχεδιασμένο προσεκτικά, πάνω στις δικές σας ανάγκες, που αποτελεί από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για την ασφάλειά σας. 
Οι συναγερμοί IDS κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα τα τελευταία 30 χρόνια. 

 Οικονομική  Προσφορά Συναγερμού για το σπίτι σε προσιτή τιμή.
 


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS  

Συναγερμός Ασφαλείας IDS ιδανικός για Κατοικία 80-100 m2, για Γραφείο και για Εξοχική Κατοικία. 
Το Σέτ αποτελείται απο 
1 Κεντρικό πίνακα IDS 805 (8 ζωνών) με μετασχηματιστή, 
1  Πληκτρολόγιο LED 805 8 ζωνών,  
1 Αυτόνομη Εξωτερική Σειρήνα EAS-191 118dB, με 2 Led και Flash,
1 Εσωτερική Σειρήνα 92dB, 
2 Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες, 12V/7Ah + 12V/1,3Ah,
4 Ανιχνευτές Κίνησης PATROL 701 PIR-PET με ειδικό Ψηφιακό Ανιχνευτή εσωτερικού χώρου διπλού πυροηλεκτρικού αισθητήρα, Κατασκευή Ισραήλ,
10 Μαγνητικές Επαφές IS-6561,

  • Εγγύηση 5 χρόνια, 
  • Επίπεδο Ασφαλείας : Grade 2.
  • Πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο EN 50131-1 Grade 2. 
  • Πιστοποίηση CE και RoHS 2002/95/EC. 
  • Πιστοποίηση Β-BBB3 6ου επιπέδου • IPC 1610 D. 
  • Ποιoτική Κατασκευή. Ιδιαίτερη προσοχή στην αντικεραυνική προστασία και στην αντοχή του συναγερμού σε καιρικές συνθήκες. 

Τιμή 350 ευρώ 

Στην τιμή περιλαμβάνεται και τοποθέτηση του συναγερμού. Η προσφορά αναφέρεται σε κατοικίες με έτοιμη καλωδίωση για συναγερμό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει καλωδίωση υπάρχει η δυνατότητα καλωδίωσης με επιπλέον κόστος. 


Συνδυάστε ένα Σύστημα Συναγερμού, υψηλής ποιότητας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες που κάνουν τη διαφορά. Συστήματα Συναγερμού IDS με στόχο την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής.
 

IDS 30 χρόνια κατασκευάστρια εταιρεία. Η κατασκευαστική εταιρεία συναγερμών IDS, είναι ένα από τα κορυφαία εργοστάσια που αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα συστημάτων ασφαλείας 30 χρόνια.

Για την Ασφάλεια σας επιλέξτε Επώνυμους Συναγερμούς σε προσιτές τιμές.

Στόχος μας να σας προμηθεύσουμε επώνυμα προιόντα σε πολύ καλές τιμές, με την ασφάλεια και συνέπεια της G4 Alarm.
 
Επαγγελματικές Λύσεις Ασφάλειας για την Επιχείρηση, τον Επαγγελματία και τον Ιδιώτη.

Ολες οι επιλογές των Προσφορών IDS έγιναν με γνώμωνα τη χαμηλή τιμή αλλά και την αξιοπιστία των συσκευών που απαρτίζουν τα συστήματα συναγερμού. 
Καλό ειναι να γνωρίζουμε οτι η επιλογή των συσκευών καθώς η διορατική μελέτη και η σωστή υλοποίησή της, είναι εκείνες που καθορίζουν τη σωστή λειτουργία ενός Συστήματος Ασφαλείας.

Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας σε ότι αφορά την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών μας, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα των εργασιών μας. 

Ολες οι συσκευές καλύπτονται απο 5ετή εγγύηση και στην τοποθέτηση των συστημάτων συναγερμού απο τους τεχνικούς μας, σας παρέχουμε 10ετή εγγύηση τοποθέτησης σωστής λειτουργίας. http://g4alarm.blogspot.gr/2015/01/ids_17.html#.VV7EQlJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-1.html#.VV7DFVJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-2.html#.VV7EDFJGRyw  http://g4alarm.blogspot.gr/2014/05/ids-5.html#.VV7DwlJGRyw 

 Προσφορά  Αντικατάσταση Συναγερμού με Συναγερμό IDS
συναγερμοί σπιτιών τιμές, Συναγερμοί IDS τιμές, Συναγερμοί σπιτιού, synagermos spitiou, Συναγερμοι σπιτιων σε οικονομικές τιμές, προσφορές συναγερμοί κατοικιών, Συστηματα συναγερμου, συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου, συναγερμος κατοικιων, Προσφορές Συναγερμών για Σπίτια και Επιχειρήσεις, Πλήρη πακέτα με εγκατάσταση ή χωρίς εγκατάσταση, Ασύρματοι και ενσύρματοι συναγερμοί, Συστηματα συναγερμου συστηματα ασφαλειας, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, οικονομικές τιμές και προσφορές συναγερμοι οικιών, συναγερμος σπιτιου κατοικιων, Συστήματα συναγερμού για το σπίτι Ειδικές προσφορές,Πιστοποιημένα συστήματα συναγερμού κτιρίων, home alarm, synagermoi, systimata asfaleias,Πλήρες πακέτο IDS, Ενσύρματος συναγερμός προσαρμοσμένος στις ανάγκες σας, Συνεχής υποστήριξη από έμπειρους τεχνικούς,Συναγερμοί σπιτιών, Βρες τις καλύτερες τιμές στην κατηγορία Συναγερμοί σπιτιού,, synagermoi,sunagermos,Synagermos spition, systimata asfalias,Συστήματα Συναγερμού Paradox,IDS,Dsc,Sigma,Napco, Optex,Visonic,συναγερμοι για Σπίτια, συναγερμοι Γραφείων,συναγερμοι Καταστημάτων,συναγερμοι Επιχειρήσεων,ADF Sites

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.