Τηλεφωνητες PSTN

















Τηλεφωνητής Συναγερμού Sigma Hermes 2 καναλιών.


Τηλεφωνικός επιλογέας δύο ανεξάρτητων τηλεφωνικών καναλιών και δύο διαφορετικών μηνυμάτων, με σύνθεση φωνής 20 δευτερολέπτων. Το μήνυμα γράφεται απ' ευθείας από τον τεχνικό. Οκτώ τηλέφωνα σε κάθε κανάλι, μέχρι δεκατέσσερα ψηφία το καθένα. Τονική ή παλμική επιλογή χωρίς RELAY. Επιλογή μέσω τηλεφωνικού κέντρου. Ελέγχει την τηλεφωνική γραμμή και δίνει συναγερμό σε περίπτωση παραβίασής της. Ανιχνεύει τα κατειλημμένα τηλέφωνα και τα τηλέφωνα που θα απαντήσουν. Αντικεραυνική προστασία στην είσοδο της τηλεφωνικής γραμμής. Ικανοποιεί τα πρότυπα ασφαλείας Grade 2. Προέλευση Ελλάδα. Εγγύηση 2 ετη. Τιμή: 85,00 E.










RTM-01 Μονάδα τηλεφωνητή και τηλεχειρισμού με φωνητικά μηνύματα για τον πίνακα APOLLO.


To RTM-01 είναι μία συσκευή 2 σε 1 η οποία συνεργάζεται με τον πίνακα APOLLO της SIGMA και αφενώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεφωνητής, αφαιτέρου δε σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε και να ελέγχετε το σύστημα συναγερμού με ασφάλεια, από οποιαδήποτε απόσταση, μέσω ενός κινητού τηλεφώνου ή μίας απλής τονικής τηλεφωνικής συσκευής. Επιπλέον, η RTM-01 σας ενημερώνει και για την ζώνη του κέντρου που έδωσε τον συναγερμό. Αυτό και μόνο, αποτελεί μία ξεχωριστή και εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία, ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ποια ζώνη του συναγερμού σας είναι αυτή που έδωσε τον συναγερμό (δηλαδή από που μπήκε ο διαρρήκτης) Η ασφάλεια της επικοινωνίας επιτυγχάνεται με την χρήση των κωδικών που ήδη χρησιμοποιείτε για την όπλιση και την αφόπλιση του συναγερμού σας και η καθοδήγηση – επιβεβαίωση των χειρισμών γίνεται με φωνητικές εντολές. Το RTM-01 σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε από απόσταση μία σειρά βασικών χειρισμών από σύστημα συναγερμού, όπως: Όπλιση, Αφόπλιση, Bypass ζωνών και Έλεγχο των PGMs. Επίσης, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για την κατάσταση του συστήματος (οπλισμένο, αφοπλισμένο, συναγερμός), για τις ζώνες που έχουν απομονωθεί, καθώς και για την κατάσταση της μπαταρίας, της τροφοδοσίας και των εξόδων PGM. …και όλα αυτά, με φωνητικά μηνύματα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Για την εγγραφή του μηνύματος της επιλογής σας, όταν χρησιμοποιείτε το RTM-01 και ως τηλεφωνητή, είναι απαραίτητη η χρήση του εγγραφέα φωνής VRP-02. Ικανοποιεί τα πρότυπα ασφαλείας Grade 2. Προέλευση Ελλάδα. Εγγύηση 2 ετη. Τιμή: 85,00 E.





















Τηλεφωνητής Συναγερμού Πλακέτα Sigma VSM-02 για κέντρα Sigma APOLLO.


Τηλεφωνικός επιλογέας VSM-02. Πλακέτα σύνθεσης φωνής 20 δευτερολέπτωνγια κέντρα Sigma APOLLO. Ενσωματώνεται στους πίνακες Apollo της Sigma (απλά καρφώνουμε την πλακέτα φωνής πάνω στην πλακέτα του κέντρου) και δίνει την δυνατότητα στο κέντρο να λειτουργήσει και σαν τηλεφωνητής ο οποίος σας ενημερώνει φωνητικά σε περίπτωση διάρρηξης. Επιπλέον, η VSM-02 (νέα έκδοση της παλιάς VSM-01) σας ενημερώνει και για την ζώνη του κέντρου που έδωσε τον συναγερμό. Αυτό και μόνο, αποτελεί μία ξεχωριστή και εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία, ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή ποια ζώνη του συναγερμού σας είναι αυτή που έδωσε τον συναγερμό (δηλαδή από που μπήκε ο διαρρήκτης). To VSM-02 παρέχεται με προ-ηχογραφημένο μήνυμα. Ωστόσο, έχετε την δυνατότητα εγγραφής του μηνύματος της επιλογής σας, με την χρήση του εγγραφέα φωνής VRP-02. Ικανοποιεί τα πρότυπα ασφαλείας Grade 2. Προέλευση Ελλάδα. Εγγύηση 2 ετη. Τιμή: 45,00 E.
















Τηλεφωνητής Συναγερμού PARADOX VDM P3 για κέντρα SPECTRA, DIGIPLEX EVO.


Τηλεφωνικός επιλογέας VDM P3 Τηλεφωνητής Bus με δυνατότητα κλήσης 5 τηλεφώνων ( Spectra SP) η 8 τηλεφώνων (Digiplex EVO)  για αναφορά σημάτων συναγερμού,πανικού ή συναγερμού φωτιάς χρησιμοποιώντας τα προηχογραφημένα μηνύματα. Δυνατότητα απομακρυσμένης όπλισης - αφόπλισης και ενεργοποίησης του PGM, μέσω της τηλεφωνικής γραμμής. Τηλεφωνικό ηχητικό μενού με Ελληνικές οδηγίες. Συνδέεται επάνω στην μονάδα . Όπλιση/Αφόπλιση μέσω τηλέφωνου. Καλείται το συναγερμό σας και η πλακέτα αφού απαντήσει στις 8 κλήσεις σας ζητεί κωδικό χρήστη. Στη συνεχεία μπορείτε να οπλίσετε/αφοπλίσετε τη μονάδα σας. Ειδοποίηση ανοιχτών ζωνών σε πανικό. Σε περίπτωση συναγερμού, ο συναγερμός, σας καλεί και σας ειδοποιεί ποια ζώνη έδωσε συναγερμό. ‘Ελεγχος συστήματος. Μπορείτε να ενημερωθείτε σε τι κατάσταση είναι ο συναγερμός σας (οπλισμένος – αφόπλιστος). Ενεργοποίηση pgm. Μπορείτε να καλέσετε το χώρο σας και αφού δώσετε το κωδικό σας να οπλίσετε μια pgm έξοδο που οδηγεί μια συσκευή (θερμοσίφωνας, ποτιστικό κήπου, φώτα, κλιματισμός κ.α). Έλεγχος των PGMs και εντολές συνδυασμού πλήκτρων από το τηλέφωνο. Συμβατό με Spectra SP σειρά (V2.10 ή παραπάνω), MG5000/MG5050 (V2.10 ή παραπάνω), EVO σειρά. Ικανοποιεί τα πρότυπα ασφαλείας Grade 2. Προέλευση Καναδάς. Εγγύηση 2 ετη. Τιμή: 78,00 E.



















Τηλεφωνητής Συναγερμού Sima CTA-3B.


Τηλεφωνικός επιλογέας Sima CTA-3B. Αυτόματος τηλεφωνητής 1 καναλιού με δυνατότητα κλήσεις έως 9 διαφορετικών τηλεφώνων με 16 ψηφία / νούμερο. Επιχειρεί 2 κλήσεις / νούμερο.Παρέχει την δυνατότητα ακύρωσης της επιλογής των τηλεφώνων, μνήμη μηνύματος 30΄΄,Ενσωματωμένο Μεγάφωνο για έλεγχο του μηνύματος, tamper, Σύστημα Αυτοελέγχου. Τονική ή Παλμική επιλογή χωρίς RELAY. Επιλογή μέσω τηλεφωνικού κέντρου. Ανιχνεύει τα κατειλημμένα τηλέφωνα και τα τηλέφωνα που θα απαντήσουν. Αντικεραυνική προστασία στην είσοδο της τηλεφωνικής γραμμής. Τροφοδοσία 12VDC/17mA. Διαστάσεις: Π13 x Y8.5 x B2.5 cm. Ικανοποιεί τα πρότυπα ασφαλείας Grade 2. Προέλευση Ιταλία. Εγγύηση 2 ετη. Τιμή: 75,00 E.











Συναγερμοί Επιχειρήσεων | Αυτοματισμοί Gsm | Φωτοβολταικοί Συναγερμοί | Τηλεματική - Τηλεμετρία | Θυροτηλεοράσεις | Πυρανίχνευση | Εξυπνο Σπίτι | Συστήματα Επιτήρησης και Καταγραφής | Προσφορές Συναγερμών | Πώληση - Μελέτες - Εγκαταστάσεις

ADF Sites

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.