Πίνακες, Πληκτρολόγια Sigma

Πίνακες Sigma


PROTEUS-SB
Πίνακας συναγερμού και πυρανίχνευσης με μικροϋπολογιστή. 16 προγραμματιζόμενες ζώνες επεκτεινόμενες σε 80. Λειτουργία σε 4 υποσυστήματα. 16 χρόνοι εισόδου και 2 προγραμματιζόμενες έξοδοι με δυνατότητα επέκτασης στις 10. Ενσωματωμένος κωδικοποιητής για 2 κέντρα λήψης σημάτων. 97 κωδικοί χρήστη 4~6 ψηφίων. Λειτουργία chime σε κάθε ζώνη.Μνήμη 300 συμβάντων. Ενσωματωμένο 
τροφοδοτικό1,2 Α. Δεν περιλαμβάνει πληκτρολόγιο. 
Διαθέτει μικρό κουτί.

PROTEUS-MB
Πίνακας συναγερμού και πυρανίχνευσης με μικροϋπολογιστή. 16 προγραμματιζόμενες ζώνες επεκτεινόμενες σε 32. Λειτουργία σε 4 υποσυστήματα. 16 χρόνοι εισόδου και 2 προγραμματιζόμενες έξοδοι με δυνατότητα επέκτασης στις 10. Ενσωματωμένος κωδικοποιητής για 2 κέντρα λήψης σημάτων. 97 κωδικοί χρήστη 4~6 ψηφίων. Λειτουργία chime σε κάθε ζώνη.Μνήμη 300 συμβάντων. Ενσωματωμένο τροφοδοτικό 1,2 Α. Δεν περιλαμβάνει πληκτρολόγιο.

APOLLO-TD16
Πίνακας συναγερμού και πυρανίχνευσης με μικροϋπολογιστή. 8 προγραμματιζόμενες ζώνες επεκτεινόμενες σε 16. Λειτουργία σε 2 υποσυστήματα. 16 χρόνοι εισόδου και 2 εξόδου. Δύο προγραμματιζόμενες έξοδοι. Ενσωματωμένος κωδικοποιητής για 2 κέντρα λήψης σημάτων. 97 κωδικοί χρήστη 4~6
ψηφίων. Μνήμη 300 συμβάντων. Ενσωματωμένο τροφοδοτικό 1,2 Α με μετασχηματιστή. Δεν περιλαμβάνει πληκτρολόγιο.

ZEUS
Πίνακας συναγερμού και πυρανίχνευσης με μικροϋπολογιστή. 10 προγραμματιζόμενες ζώνες επεκτάσιμες στις 90. Λειτουργία ως 6 υποσυστήματα. 4 προγραμματιζόμενες εξόδοι. Ενσωματωμένος κωδικοποιητής για σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων. Επικοινωνία πίνακα με περιφερειακά μέσω RS-485. Ενσωματωμένο switching τροφοδοτικό 2Α με μετασχηματιστή. Δεν περιλαμβάνει πληκτρολόγιο.

ZEUS-LB
Πίνακας συναγερμού και πυρανίχνευσης ίδιος με τον ZEUS αλλά σε μεγάλο κουτί με χώρο για τοποθέτηση επεκτάσεων. Περιλαμβάνει μετασχηματιστή.


Πληκτρολόγια


PROTEUS KP/B RFID
Μαύρο πληκτρολόγιο αφής με φωτιζόμενη LCD οθόνη, Αναγνώστη RF-ID , ενδείξεις στα ελληνικά, φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του Proteus.

PROTEUS KP/B
Μαύρο πληκτρολόγιο αφής με φωτιζόμενη LCD οθόνη, , ενδείξεις στα ελληνικά, φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του Proteus.

PROTEUS KP/W RFID
Λευκό πληκτρολόγιο αφής με φωτιζόμενη LCD οθόνη, Αναγνώστη RF-ID , ενδείξεις στα ελληνικά, φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του Proteus.

PROTEUS KP/W
Λευκό πληκτρολόγιο αφής με φωτιζόμενη LCD οθόνη και ενδείξεις στα ελληνικά και φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του κέντρου Proteus

APOLLO-KP/LCD
Πληκτρολόγιο με φωτιζόμενη LCD οθόνη και ενδείξεις στα ελληνικά και φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του κέντρου APOLLO.

APOLLO-KP/LCD RFID
Πληκτρολόγιο με φωτιζόμενη LCD οθόνη, Αναγνώστη RF-ID, ενδείξεις στα ελληνικά, φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του APOLLO.

APOLLO-KP/8
Πληκτρολόγιο 8 Ζωνών με DISPLAY, LED και φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του κέντρου APOLLO.

APOLLO-KP/16
Πληκτρολόγιο 16 Ζωνών με DISPLAY, LED και φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του κέντρου APOLLO.

ZEUS-KP-RFID/S
Πληκτρολόγιο με φωτιζόμενη LCD οθόνη, Αναγνώστη RF-ID, ενδείξεις στα ελληνικά, φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του ZEUS.

ZEUS-KP/BL
Πληκτρολόγιο με φωτιζόμενη LCD οθόνη και ενδείξεις στα ελληνικά και φωτιζόμενα πλήκτρα, για τον προγραμματισμό και το χειρισμό του κέντρου ZEUS.

Επεκτάσεις 


PROTEUS ZEM-08
Επέκταση 8 ζωνών για τον πίνακα Proteus Διαθέτει ενσωματωμένη προγραμματιζόμενη έξοδο (PGM) με Relay.

ZEUS ZEM-10
Επέκταση 10 ζωνών για τον πίνακα ZEUS. Διαθέτει ενσωματωμένη προγραμματιζόμενη έξοδο (PGM) με Relay.


ZEUS-PGM8
 Επέκταση 8 προγραμματιζόμενων εξόδων για τον πίνακα ZEUS.

ZEUS-PGM/RL
Πλακέτα εξόδου με Relay για τον πίνακα ZEUS. Συνδέεται σε προγραμματιζόμενη έξοδο (PGM) και παρέχει ελεύθερες επαφές Relay.

Συστήματα Ασφαλείας - Αυτοματισμοί Gsm - Τηλεματική - Τηλεμετρία - Θυροτηλεοράσεις - Πυρανίχνευση - Εξυπνο Σπίτι - Συστήματα Επιτήρησης - Πώληση - Μελέτες - Εγκαταστάσεις

 

ADF Sites

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.